Podela letaka Novi Sad profesionalno, brzo, pouzdano. Mi cenimo Vaš novac i vreme.
Podela letaka Novi Sad profesionalno, brzo, pouzdano. Mi cenimo Vaš novac i vreme.
Podela letaka Novi Sad profesionalno, brzo, pouzdano. Mi cenimo Vaš novac i vreme.

Podela letaka

Podela letaka je jedan od osnova gerila marketinga i relativno jeftin način da obavestite vaše korisnike o proizvodima i uslugama koje nudite.Prema istraživanjima marketinških stručnjaka 30% letaka primaoci odnesu letak u stan,upoznaju se sa proizvodima i uslugama,10 % njih pozove ili obiđe reklamirani objekat sa namerom da kupe vaše proizvode ili usluge.


Kako bi kampanja bila uspešna treba obratiti pažnju o nekoliko detalja koji mogu značajno da utiču na uspešnost . >>>

Prikaz letka

 • Letak treba da bude pregledan,sa akcentomna aktuelnu ponudu,obaveznim brojem telefona,mail adresom,adresom objekta.
 • Kupci vole nagrade,častite ih kuponom za popust,besplatnom dostavom,sitnicom...
 • Grafičari danas i  male tiraže štampaju u punom koloru kao nekad jedbojne.Imajte u vidu da je kriza i nedostatak posla i kod njih veoma izražen.Ako dogovorite ponavljanje tiraža možete još povoljnije da odštampate letek.
 • Nikako nemojte zaboraviti da letak ima obe strane,ako vam je stranica dovoljna udružite se sa drugima i napravite zajednički letak.Eto prilike da i tu prepolovite  troškove.Naravno da vodite računa da se obraćate istom korisniku i da udruživanje bude smisleno.
 • Veličina letka je idealna do formata A 5,veći formati letaka se kidaju,gužvaju,vire iz sandučića i deluje odbojno >>>

Video primer

 • Planirajte tačan tiraž letaka prema delovima grada i  tako poručujte od štampara,oni će vas častiti par stotina komada kao višak.
 • Ponavljajte kampanju,jednom kao nijednom,treba stvoriti naviku da korisnici očekuju novitete od vas.Idealna je kontinuirana kampanja sa specijalnom podelom letaka.
 • Dodajte u kalkulaciju podelu letaka,jer samo na taj način predhodni napori mogu rezultirati uspehom.Štednja i podela u sopstvenoj režiji tipa "sestrin mali inače ništa ne radi"..."imam ja klince iz kraja koji će za koje pivo da podele"...,daću radniku iz magacina,inače ga plaćam...uz svako poštovanje sestrića,klinaca.radnika neće doneti rezultat.Polovina će biti podeljenja oko sandučića,dobar deo će biti podeljen po kontejnerima.

  Znači, pored uloženog novca za dizajn,štampanje letaka,kupljene zalihe robe će i dalje ostati kod vas,promet se neće povećati,tačnije umesto očekivane dobiti napravićete gubitak.
       
        Koristite naš kalkulator da optimalno smislite i realizujete kampanju,pošaljite upit za ponudu koju ćemo vam dostaviti detaljno sa cenama,rokovima,načinom plaćanja i ostalim